Bouw je droomhuis bij Chronicle Games!

chroniclegames

Nieuw op de Goudse Spellendag, nieuwe uitgever, nieuw spel!

Chronicle Games is een nieuw gezicht op de Goudse Spellendag in de persoon van Michiel Hendriks. Spelliefhebbers kennen Michiel wellicht van het spel  Legacy: The Testament of Duke de Crecy uitgegeven door Portal Games.

Het eerste spel wat hij met Chronicle Games uitgeeft is Droomhuis, een Nederlandse bewerking van het spel Domek van Portal Games.

In Droomhuis bepaal je hoe je huis er uit zou zien als je helemaal van start kon beginnen… Een grote slaapkamer met lekker groot bed of een ruime woonkamer met grote piano? In dit spel ben je de ontwerper en voegt steeds kamers toe aan het huis.

Het spel loopt 12 rondes en tijdens het spel verzamel je sets van kamers en accessoires die je op je persoonlijke bord plaatst. Aan het einde van het spel zijn de huizen compleet en ontvangen de spelers punten op basis van functionaliteit, design en de kwaliteit van het huis en meubels. Het echte droomhuis wint het spel!

 

droomhuis  droomhuis2

De Nederlandse editie van het spel gaat in premiere op het Spellenspektakel, maar op de Goudse Spellendag kan je de Engelse versie proberen.

 

Geef een reactie