Goudse Spellenbeurs 12 maart 2023

 

 

 

Zondag 12 maart is er weer een gezellige Goudse Spellenbeurs! Vanaf 12:00 uur zijn de deuren van Sociƫteit Concordia (Westhaven 27, Gouda) weer voor iedereen geopend. Binnenlopen kan op elk moment, er zijn spellen genoeg! En, zoals altijd, de toegang is gratis!!
Deze keer staan o.a. op tafel: De nieuwste en leukste spellen van White Goblin Games Ark Nova, Calico, Cascadia (ovb), Cubitos, Everdell, Mandala Stones, Claim, Railroad Ink, Alles op 1 kaart, Qwixx en Qwinto
Heb je spelminiatuurtjes die je zou willen schilderen om ze nog mooier te maken! Dat kan onder de deskundige begeleiding Studio Ginart! Let op, hier is wel een klein bedrag aan materiaalgebruik nodig.
Verder is Henmar Games weer aanwezig met leuke nieuwe spellen en verwelkomen we voor de eerste keer Kris van Veelen met een leuk nieuw zelfontworpen spel, Kappen nou!
Voor nu nog even onder voorbehoud zal Geweldige spellen ook aanwezig zijn met het spel Blackfire! Het wordt even spannend of dit spel op tijd geleverd wordt…
Daarnaast zijn The Game-Inn en Simtasia natuurlijk weer aanwezig zodat je je nieuwe favoriete spellen direct kan aanschaffen en kan je aan de gezellige bar terecht voor een broodje, drankje of iets anders lekkers voor schappelijke familieprijzen!
Genoeg redenen dus voor een gezellig middagje spellen spelen! Tot dan!

Geef een reactie