Toppers van Ravensburger

Ook Ravensburger is met zijn spellen van de partij deze Spellendag!

Bij deze uitgever kan je kennismaken met oude en nieuwe klassiekers, zoals Cartagena, Scotland Yard, Start 11, Linko en meer!

 

 

 

 

 

Cartagena is de topper van spelauteur Leo Colovini. Deze mag je niet missen! Een groep piraten ontsnapt uit het fort van Cartagena en banen zich een weg naar het klaarliggende schip. Met behulp van speelkaarten help je jouw piraten het schip te bereiken, maar soms is het nodig 1 stap terug te doen om er 2 vooruit te kunnen. Wie mist de boot uiteindelijk in dit mooie spel?

Plaats delict: Londen. Scotland Yard jaagt op Mister X! Eén speler is Mister X, de anderen zijn de detectives. Er begint een spannende achtervolging door de stad. Met de taxi, metro of bus, Mister X trekt alle registers open om aan de detectives te ontsnappen. Zal het hem lukken? Deze nieuwe versie kan je spelen in samenspel met een App op je tablet of smartphone, waardoor je een nieuw hulpmiddel hebt om de plaats van Mister X te analyseren en hem te ondervragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start 11, de geliefde klassieker onder de kaartspellen nu als bordspel! De spelers leggen kaartje voor kaartje op het spelbord. Wie lukt het zijn kaartjes als eerste kwijt te raken? Iedere zet moet weloverwogen zijn – want ieder afgelegd kaartje kan de andere spelers helpen! Door de eenvoudige regels is het spel snel te spelen. Start 11 geeft speelplezier tot het laatste kaartje!

 

 

Geef een reactie