Spelen in de Star Wars en Arkham werelden

Met dank aan distributeur Bergsala-Enigma presenteren Spelgroep Gouda en Simtasia 2 schitterende spellen uit het assortiment van Fantasy Flight Games, Elditch Horror en Star Wars: Xwing

Eldritch Horror

 The End of the World Draws Near!

Een coöperatief bordspel dat zich afspeelt in dezelfde wereld als Arkham Horror, Elder Sign en Mansions of Madness.

Eldritch Horror is een spel vol spanning en  avontuur waarin één tot 8 spelers in de rol van speurders de wereld over reizen om mysteries op te lossen en aanwijzingen te verzamelen om de wereld te beschermen tegen een “Ancient One” – een creatuur uit vervlogen tijden met de vernietiging van onze wereld als enig agendapunt. Iedere Ancient One heeft zijn eigen unieke decks met Mystery en Research cards, welke steeds iets meer onthullen omtrent de legenden en verhalen die over deze afschuwelijke wezens te vinden zijn.

Onthul de ware naam van Azathoth of bevecht Cthulhu op volle zee. Met 12 unieke investigators, tweehonderd en vijftig tokens en meer dan driehonderd kaarten biedt Eldritch Horror een episch wereldomvattend avontuur dat iedere keer weer anders is.

xwing    Eldritchhorror

 

Star Wars X-Wing

A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away…

Een miniaturenspel met dynamische spelregels, fraaie miniaturen en diverse speelopties.

In dit tactische spel voeren de spelers het commando over krachtige Rebel X-Wings en snelle wendbare Imperial TIE Fighters en meten hun krachten in snelle ruimtegevechten. Met de prachtig gedetailleerde en beschilderde miniaturen en de meegeleverde scenario’s herbeleef je de spanning en het avontuur van de ruimtegevechten uit de Star Wars films. Stel je bemanning samen, plan je manoeuvres en voltooi je missie!

De basisset bevat alles wat je nodig hebt om te starten in het Star Wars universum namelijk 2 TIE fighters, een X-Wing en bijbehorende spelregels, kaarten en dobbelstenen en is uit te breiden met verschillende expansiepacks.

bergsala-enigma

 

Geef een reactie