Familiespellen bij 999 Games

Natuurlijk mag 999 Games niet ontbreken op de Goudse Spellendag. Dit keer laten zij 3 familiespellen zien, die ook als ideale cadeaus voor de komende feestmaand dienen.

CAM01_spelproduct

Camel Up is het Duitse Spiel de Jahres (Spel van het jaar) 2014. Dit betekent gelijk dat dit dus het populairste spel van 2014 is bij onze Oosterburen. En niet voor niets! De stapelgekke kamelenrace is een vlot race- en gokspel voor maximaal 8 spelers!

Vijf kamelen rennen over een zandparcours en proberen etappes of zelfs de hele race te winnen. Maar kamelen blijken vindingrijke dieren. Komen ze een soortgenoot tegen, dan springen ze er gewoon bovenop, zodat ze meegedragen worden! Daarnaast heb je de mogelijkheid om de race te manipuleren.

De race bestaat uit verschillende etappes. Je kunt zowel op de winnaar van een etappe gokken als op de winnaar en de verliezer van de complete race. Na elke etappe en de race zelf ontvang je geld als je goed gekokt hebt. Maar heb je op de verkeerde kameel ingezet, dan moet je betalen. Verdien jij uiteindelijk het meeste geld?

Camel Up is een luchtig en grappig spel voor het hele gezin.

 

spelproduct

Vlot en tactisch kaartspel voor kinderen. Compleet van Nederlandse bodem ,ontworpen door Liesbeth Bos

Speel in je beurt een kaart met muizen en gaten. Voor elk van jouw muizen die door een gat naar boven kijkt, scoor je een blokje kaas, ook in de beurt van een ander. Maar pas op voor de kattenkaarten, want daar mogen geen muizen meer bovenop. De speler met de meeste blokjes kaas wint het spel!

Gatenkaas is een spel met eenvoudige spelregels, maar vraagt ook tactische keuzes. Daardoor is het spel zeer geschikt als introductie naar wat complexere spellen.

 

cards

Verzamel gouden munten met behulp van allerlei verschillende schepen. Die worden één voor één van de gedekte stapel getrokken. Maar komt de tweede van een kleur op tafel te liggen, dan is je beurt voorbij! Verschillende karakters geven permanente voordelen tijdens het spel. Daarnaast leveren ze, net als expedities, overwinningspunten op, die naar de winst in Port Royal kunnen leiden.

In dit eenvoudige, tactische kaartspel vol risico en tactiek moet je voortdurend kiezen tussen risico nemen of stoppen en met minder tevreden zijn. Zeer geschikt voor zowel families als ‘gevorderde’ spelers.

Geef een reactie