Pathfinders RPG en cardgame voor Fantasy liefhebbers

PathfinderSocietyLogo_180

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard is ook de Pathfinder society weer aanwezig deze Goudse Spellendag! Zij zorgen voor de inbreng van Fantasy en een alternatieve spelvorm, het RolePlaying Game! Een RolePlaying Game is als een spel zonder echt spelbord waar je een adventurer ‘bestuurt’ door een fantasy wereld vol uitdagingen die een Gamemaster, de spelleider, voor je schetst. Denk als een computer RPG alleen dan bedenk je de wereld zelf!

Een leuke, sociale, enorm interactieve spelvorm waarin je volop controle hebt over de uitkomst van het avontuur!

Deze spellendag speelt de Pathfinder society, Pathfinder is de naam van het RPG dat ze spelen, 2 avonturen:

Crypt of the Everflame, waarin de nieuwe adventurers op zoek gaan naar een stuk van de eeuwige kaars die brandt in de tombe van de stichter van de stad. Uiteraard gaat dit niet zonder de nodige obstakels…

Port Goddess. Hierin¬†plannen de pathfinders een avontuur in de Worlwound, waar verschillende dimensies samenkomen. Hier hebben zij hulp voor nodig van experts, maar voor ze die kunnen krijgen, moeten ze eerst iets voor de experts doen….

Lijkt het RPG je leuk, kijk en schuif aan bij 1 van deze adventures! Of, kies voor een instapvariant en speel het enorm populaire Pathfinder Cardgame! Dit is als het RPG, maar dan eenvoudiger opgezet. Deze nieuwe variant stuurt de spelers richting verschillende eilanden en in de gevaren van haaiachtige wezens!

 

pathfinder_adventure_cardgame

Geef een reactie