Probeer Superduo en 2 gloednieuwe prototypes!

Super Duo is een leuk kort eenvoudig te leren kaartspel van de Amsterdam Superhero Association waarbij je nooit alleen kan winnen!

Een groep wannabe superhelden komen samen om de meest dringende problemen van de stad op te lossen. Slechts 2 kunnen echter echte helden zijn. Ga gezamenlijk jullie ondergang tegemoet of de glorie als je slaagt!

Verzamel kaarten en neem deel aan missies. Aan het einde kies je een sidekick’ die je helpt om je laatste missie te voltooien!

superduologo

Strategische keuzes, een beetje geluk en een oplettend oog richting je medespelers zijn de sleutel tot de overwinning in dit spel.

superduocards

 

Je kunt ook een nieuw prototype spelen onder de naam Exoplanet. Dat is een spel waarbij je op zoek gaat naar exoplaneten. Dobbelstenen stellen verschillende kolonieschepen voor waarmee je kolonies bouwt. Met de juiste tactiek, een goed geheugen, en wat geluk score je de meeste punten.

Tenslotte is er een eerste versie van het nieuwe matchmaking game. Dat is een kaartspel waarbij het er op aan komt de beste huwelijken voor je kinderen te sluiten.

Keuze genoeg, kortom!

One Response to Probeer Superduo en 2 gloednieuwe prototypes!

  1. Joris Dormans Joris Dormans schreef:

    of de matchmaking game er ook is is onzeker. maar Superduo en Exoplanet zijn er zeker!

Geef een reactie