Pathfinder Society: Card game en Roleplaying sessie

PathfinderSocietyLogo_180

Ook deze keer is de Pathfinder Society aanwezig voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe een Roleplaying Game in zijn werk gaat. Een Roleplaying Game speel je als groep, begeleid door een gamemaster. Er is geen vast bord; de gamemaster beschrijft deĀ uitdagingen en de wereld waarin het avontuur plaatsvindt. Vaak is dit een Fanatsy wereld, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Lord of the Ring films. Een mooie, enorm interactieve manier van spelen!

Kijk mee met een ervaren groep die het avontuur Scions of the Sky speelt. Hierin worden de spelers geconfronteerd met een Golden Guardian op zoek naar hun vermiste leider… Lukt het hen de gevaren te overkomen en hun leider te vinden? Deze sessie is helaas al vol, maar heb je door het meekijken zin gekregen om mee te spelen? Geef je dan op bij de organisatie voor een volgende sessie!

Wil je een introductie in Roleplaying? Dan is het Pathfinder Adventure Card Game de ideale instap mogelijkheid! Dit op Boardgamegeek enorm goed gewaardeerde spel helpt de spelers op weg in de roleplaying wereld door gebruik te maken van een innovatief kaartspel systeem. Deze keer neemt Pathfinder je mee de woeste zee op, en kan je de van eiland nar eiland varen op zoek naar rijkdom en gevaar…

pathfinder_adventure_cardgame

Geef een reactie