Kijk mee met een RPG!

PathfinderSocietyLogo_180Ook deze keer weer hebben we een RolePlaying Game waar mensen een kijkje bij kunnen nemen. Dit keer weer is de Pathfinder Society aanwezig.

Een RolePlaying game is een wat andere vorm van spel, waarbij de spelers als acteurs in een film of boek een wereld betreden die beschreven wordt door een spelleider. En dit alles gewoon aan tafel! Alles speelt in je fantasie! De spelleider leidt je door een avontuur waarbij je puzzels en obstakels moet overwinnen. Dit kan je doen door creatief te denken en door gebruik van de dobbelstenen om bepaalde dilemma’s of gevechten af te handelen.

De Pathfinder Society speelt in een Fantasy wereld, zoals die van de Hobbit en Lord of the Rings.

Deze keer worden de spelers naar de Hellknight Citadel gestuurd om een bondgenoot die daar onterecht gevangen zit te bevrijden. De gevangenis inkomen is echter maar 1 kant van het avontuur… Eruit komen zou wel eens veel lastiger kunnen blijken…

Nieuwsgierig? Kijk even mee en laat je uitleggen hoe het werkt. Wellicht volgende keer dan een keer meespelen op een Goudse Spellendag of tussendoor bij Spelgroep Gouda!

Geef een reactie