GW Hobby brengt weer Fantasy en Sci-Fi met zich mee!

De leden van het GWhobby.net forum zijn weer aanwezig om een andere kant van de spellenwereld te laten zien, waar fantasy, science-fiction, miniatuurtjes en verkenningen en veldslagen een belangrijke rol spelen. Op de Goudse Spellendag vandaag 13 maart kan je meespelen met het Star Wars spel X-Wing en het bordspel Welcome to the Dungeon!

Welcome to the Dungeon

welcome-to-the-dungeon

Welcome to the Dungeon is een spel waarin je continu het geluk aan het uitdagen bent. 2-4 spelers gaan de Dungeon in maar dagen elkaar uit om steeds minder uitrusting mee te nemen terwijl het aantal monsters in de dungeon juist toeneemt. Spelers kunnen het spel winnen door 2 rondes als winnaar uit de dungeon te komen, maar kunnen ook sneller verliezen door 2 rondes als slechtste te presteren….

X-wing

Een miniaturenspel met dynamische spelregels, fraaie miniaturen en diverse speelopties.

X-Wing-P1

In dit tactische spel voeren de spelers het commando over krachtige Rebel X-Wings en snelle wendbare Imperial TIE Fighters en meten hun krachten in snelle ruimtegevechten. Met de prachtig gedetailleerde en beschilderde miniaturen en de meegeleverde scenario’s herbeleef je de spanning en het avontuur van de ruimtegevechten uit de Star Wars films. Stel je bemanning samen, plan je manoeuvres en voltooi je missie!

De basisset bevat alles wat je nodig hebt om te starten in het Star Wars universum namelijk 2 TIE fighters, een X-Wing en bijbehorende spelregels, kaarten en dobbelstenen en is uit te breiden met verschillende expansiepacks.

We laten je het basisspel zien, maar ook hoe het er uit kan zien als je strikeforce wat gegroeid is!

Geef een reactie