Programma Goudse Spellendag – deel 2

Zoals beloofd hierbij deel 2 van het programma van de Goudse Spellendag 15 oktober!
Allereerst goed nieuws, want Spelkopen.nl zal deze keer de verkoop van de familiespellen verzorgen! Hier kan je dus terecht voor je aankopen! Sinterklaas en Kerst komen er weer aan, dus vindt hier je leukste cadeautjes!
De man achter Spelkopen.nl, Richard de Rijk, ken je wellicht als auteur van het 999Games spel Dieven! Deze zal uiteraard ook te spelen zijn en dit is je kans om ook een gesigneerd exemplaar te scoren!
Naast Dieven! van 999Games zullen daarnaast nog veel meer 999Games te proberen zijn. Elfenland, Dieven, Carcassonne Amazone, Hoogspanning, Camel up, Dominion, Numbr9, Cacao en Orakel van Deplhi. Een mooie lijst!
De Trinamics spelontwerpers ontbreken ook deze keer niet. Nieuwsgierig welke leuke vlotte spellen zij deze keer weer bedacht hebben? Schuif dan aan bij 1 van hun tafels.
Ook Goudse spelauteur Sven Wijnands is er weer om zijn slimme leuke abstracte spellen te testen. Ben jij goed in abstracte spellen? Dan zijn dit allemaal toppertjes in spe die jouw feedback nog goed kunnen gebruiken.
Morgen deel 3, want we hebben nog meer!!

Geef een reactie