Goudse Spellenbeurs 13 oktober 2019 met 2 NK’s

Op de komende Goudse Spellenbeurs op 13 oktober 2019 niet 1, maar wel 2 Nederlandse Kampioenschappen!

In samenwerking met 999 Games vindt het NK Wizard plaats en in samenwerking met auteur Niels Pieterse het NK Rifugio!

Wizard is een fascinerend kaartspel voor jong en oud!

In dit spannende spel krijg je elke ronde 1 kaart meer. Je probeert steeds precies te voorspellen hoeveel slagen je maakt, niet meer en niet minder. Is je voorspelling correct, dan krijg je 20 punten plus 10 punten per slag. Heb je het niet goed, dan krijg je 10 minpunten voor elke slag die je van je voorspelling af zit. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint.

Het spel bevat naast 52 kaarten in 4 kleuren, 4 tovenaars en 4 narren. Tovenaars winnen gegarandeerd een slag, narren verliezen een slag. Verder bepaalt de bovenste kaart van de gedekte stapel de troef in de betreffende ronde. Zo blijft het spel steeds weer verrassend.

Wizard is al ruim 20 jaar lang één van de best verkopende kaartspellen in Duitsland en Nederland. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij iedereen!

Op dit NK win je een plaats op het Wereldkampioenschap Wizard dat dit jaar in Antwerpen wordt gehouden!

 

Het spel Rifugio behoeft nauwelijks nog introductie. Het zeer succesvolle spel over het kamperen in de Italiaanse bergen is inmiddels aan zijn 5de NK tijdens de Goudse Spellenbeurs toe! Ken je het toch nog niet, laat dat je niet tegenhouden om toch mee te doen want je leert het spel in een paar minuten en iedereen krijgt kans een keer te oefenen!

Ook tijdens deze lustrum-editie zijn weer leuke prijzen te winnen, zoals de zilveren Rifugio voor de winnaar!

 

Beide toernooien zijn uiteraard gratis! Meedoen met beide toernooien is mogelijk.

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via toernooi@goudsespellendag.nl o.v.v. je naam, leeftijd en het toernooi waar je aan mee wil doen.

Geef een reactie