Goudse Spellenbeurs 15 januari 2023

Beste bezoekers en geinteresseerden van/in de Goudse Spellenbeurs,

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2023! Veel geluk, gezondheid en natuurlijk ook (spel)plezier teogewenst!

Op 15 januari is het tijd om het spellenjaar weer goed te beginnen met wederom een GRATIS toegankelijke Goudse Spellenbeurs!

Van 12:00 tot 18:00 uur zijn de deuren van Concordia (Westhaven 27, Gouda) weer geopend en kan je weer vele leuke nieuwe spellen proberen en kopen!

Deze keer zijn o.a. aanwezig:

The Pathfinder Society: Na een flinke afwezigheid door Corona is dit weer je kans om aan te sluiten bij 1 van de populairste RolePlaying games van het moment, Pathfinder. Geinspireerd op Dungeons & Dragons neemt ook Pathfinder je mee op een avontuur in een Fantasy wereld. Fans van Lordof the Rings, Harry Potter of andere fantasy-achtige verhalen moeten dit zeker eens proberen!

Heb je een mooi miniatuurtje van je RPG Character? Beschilder dit dan gelijk onder professionele begeleiding met Studio GinArt. Uiteraard kan dit ook met favoriete poppetjes uit een bordspel. Leer de belangrijkste technieken en pas deze ook thuis toe. (LET OP: Aan deze activiteit zitten extra (materiaal) kosten verbonden!)

Ook op borspel-gebied is er weer het nodige nieuws te spelen! Bad Rule Games is terug met de mooie spellen Race Pace en Sunbed Rush! Ook White Goblin Games ontbreekt natuurlijk niet. In samenwerking met spellenwinkel Game-Inn pakken zij uit met mooie titels als Timy Towns, Flamecraft, Wild Serengeti, Verdwenen ruines van Arnak, Targi , Claim, Railroad Ink, Qwixx en Qwinto.

Spelauteur Dennis Merkx is aanwezig met zijn door Keep Exploring Games uitgegeven Ice Floes & Foes. Een leuk en schitterend uitziend spel voor 2-6 spelers.

Tenslotte is er een nieuwere versie van het prototype van het spel Event Manager. In 2022 was dit spel al eens te proberen op de Goudse Spellenbeurs. De auteur is aan de slag gegaan met alle commentaar en suggesties en nodigt jullie graag uit voor een nieuwe ronde!

Na al het spelen kan je bij Simtasia en The Game-Inn gelijk je nieuwe favoriete spellen kopen!

Kortom, het belooft weer een leuke gezellige spellenmiddag te worden. Tot de 15de!

Geef een reactie