Goudse Spellendag 14 januari

Zondag a.s. (14 januari) is het weer tijd voor een Goudse Spellendag!

Ook dit keer hebben we een leuk assortiment aan spellen beschikbaar, waar weer voor ieder wat leuks tussen zal zitten!

Zo kan je natuurlijk de nieuwste 999Games en White Goblin Games titels proberen (o.a. Indian Summer, Take it easy, Istanbul dobbelspel, Montana en Gaia project).

Daarnaast zullen Sjaak Griffioen en JP&DT Ind, voor het eerst op de Goudse Spellendag aanwezig zijn. Sjaak Griffioen is al jaren actief in de Nederlandse spellenwereld en bekend om zijn abstracte spellen. JP&DT Ind. is daarentegen een nieuwkomer. 1 van de oprichters, Jaffeth Perinussa, is de NK Saboteur winnaar van 2016, dus we zijn benieuwd wat we van hen kunnen verwachten.

Daarnaast zal GW Hobby weer aanwezig zijn. Bij hun kan je het populaire X-Wing Star Wars spel spelen!

Henmar Games en Trinamics zijn 2 bekendere namen van Nederlandse bodem. Ook zij zullen weer aanwezig zijn om hun nieuwste spellen te tonen.

Tenslotte zal auteur Jeroen Geenen, bekend van Cherry pick, een aantal prototypes bij zich hebben die je kan proberen om het volgende topspel te ontdekken!

Voor het koopaanbod is ook weer gezorgd. Voor de Fantasy/Sci-Fi/Horror genre spellen kan je terecht bij Simtasia.nl. Voor de meer familie georienteerde spellen zal Spelspul.nl aanwezig zijn. Vergeet je portemonnee dus niet 🙂

Nogmaals, zondag 14 januari dus. Open van 12:00 tot 18:00 in de Grote zaal van Concordia; Westhaven 27; Gouda

TOEGANG GRATIS!

Geef een reactie