Zaterdag 11 Mei weer een Goudse Spellenbeurs

Save the date!! Zaterdag (!!) 11 mei is er weer een gezellige en zoals altijd GRATIS toegankelijke Goudse Spellenbeurs in de grote zaal van Concordia (Westhaven 27 – Gouda). De zaal is open van 12:00 tot 18:00, binnenlopen kan op elk moment om 1 van de nieuwe of 1 van de klassiekers te komen spelen en eventueel je nieuwe favoriet direct mee naar huis te nemen!

Dit keer is er weer een groot aanbod van leuke nieuwe spellen! De grote uitgevers 999 Games en White Goblin Games zijn natuurlijk vertegenwoordigd. Van 999 Games is het mooie Wingspan te testen! Daarnaast kan je aan de slag met Rajas van de Ganges, Drop it, Patchwork Doodle en Briks!

Van White Goblin Games zullen Daxu, Escape Tales, Zooloretto, Railroad Ink en Qwantum te spelen zijn. Daarnaast op speciaal verzoek Holmes!

Een mooie mix van complexe en eenvoudige spellen, voor jong en oud, voor 2 spelers of voor meer!

Naast deze grote uitgevers zullen ook een aantal kleinere uitgevers en auteurs aanwezig zijn met hun nieuwste spellen.

Zo neemt Jeroen Geenen het spel Quest mee! In Quest ben je een verveelde avonturier op zoek naar een nieuwe baan. Je wil de wereld in om draken te verslaan, op jacht naar schatten en de prinses bevrijden! Zoek deze questes, vind bondgenoten en ga op avontuur! Verzamel gloriepunten om het spel te winnen.

Whatsinagame neemt het muzikale spel Maestro mee en ook Lee Darcy en Henmar Games hebben altijd leuke en goede spellen!

Belgische uitgever Gamebrewer stuurt Gentes, Gùgōng, Festo! en Architectura. Stuk voor stuk enorm mooi uitgevoerde spellen die absoluut de moeite waard zijn!

Bert Menting van Cradle of Games presenteert City Blocks, een spel voor 2-4 spelers waarbij je met 3D blokken gebouwen in een stad gaat bouwen. Klinkt spectaculair, toch?

Tenslotte is ook de Pathfinder Society weer aanwezig waar je het Fantasy Roleplaying Game Pathfinder en het Sci-Fi RPG Starfinder uit kan proberen! Een must-do als je dit type spel nog nooit geprobeerd hebt!

De gezellige bar is natuurlijk weer open (geen PIN!!) en bij Spelspul en Simtasia kan je je nieuwe favoriete spellen gelijk aanschaffen!

Komt dus allen gezellig meespelen!

Geef een reactie