Succesvol NK Set 2015

999-SET01_spelproduct

De 16de Goudse Spellendag was ook het toneel van een Nederlands Kampioenschap. Gestreden werd voor de titel bij het NK Set.

33 spelers probeerden in 18 voorrondes met maximaal 3 pogingen een highscore te halen waarmee ze in de top 5 zouden komen en dus een een finaleplaats af konden dwingen. De top 3 begon de finale met een klein voordeeltje, te weten 3, 2 en 1 extra punt voor de beste, tweede en derde score. Elke gewonnen kaart telde als 1 punt.

De finale met de 5 beste spelers werd in 2 rondes gespeeld om elk toeval uit te sluiten met de beste 5 spelers en leverde inderdaad een overduidelijke winnaar op! Het leverde het volgende resultaat na de 2 finalerondes:

1.) Richard Thiel – 76 punten
2.) Jantine Versluis – 37 punten
3.) Suzanne Naerebout – 21 punten
4.) Michelle v.d. Geest – 9 punten (47 in de voorronde als hoogste score)
5.) Desiree Dortland – 9 punten (38 in de voorronde als hoogste score)

Alle spelers gingen naar huis met een leuke prijs (de top 3 daarnaast met een een certificaat), allen enthousiast en hopend op een revanche, of prolongatie van de titel, volgend jaar!

Onze felicitaties gaan uit naar de top 5 en we bedanken de overige 28 spelers hartelijk voor hun deelname en wensen hen meer succes op volgende toernooien!

One Response to Succesvol NK Set 2015

  1. Richard Thiel schreef:

    Bedankt, ik vond het erg leuk. Ik ben nog steeds een beetje aan het nagenieten!

Geef een reactie